19 Kasım 2010 Cuma

ACISES LAHMACUN

MALZEMELER 6 YUFKA ½ KG KÖFTELİK KIYMA 2 DOMATES MAYDONOZ 2 SOĞAN ½ PAKET KATI YAĞ ½ SU BARDAĞI SÜT 1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI KARABİBER TUZ YAPILIŞI YUFKA YAYILIR.ERİMİŞ KATIYAĞLA SÜT KARIŞTIRILIR.YUFKANIN ÜSTÜNE SÜRÜLÜR.DİĞER İKİ YUFKA BİRİNCİ YUFKANIN ÜSTÜNE KONULUR.KAT ARALARINA YİNE YAĞ VE SÜT KARIŞIMI SÜRÜLÜR. İNCE CAM BİR KAPAKLA YUVARLAK PARÇALAR KESİLİR. HAZIRLANAN LAHMACUN İÇİ YUVARLAK PARÇALARIN ÜSTÜNE YAYILIP 200 DERECE FIRINDA PİŞİRİLİR.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder