19 Kasım 2010 Cuma

KOLAY ÇERKEZ TAVUĞU TARİFİ

Kolay Çerkez Tavuğu
Malzemeler;
2 Adet tavuk göğsü
2-3 Dilim bayat ekmek
1/2 Su bardağı ceviz
4 Çorba kaşığı yoğurt
1 Çorba kaşığı mayonez
4 Diş sarımsak
Tarifi;
Tavuklar haşlanıp didilir. Bayet ekmek,sarımsak ve ceviz rondodan geçirilir. Yoğurt ve mayonez ayrı bir yerde karıştırılır ve diğer malzemelerde ilave edilip iyice harmanlanır. Katı olursa yoğurt ilave edebilirsiniz.
Servis tabağına alınır. Servis sırasında damaktadınıza göre üzerini pulbiber yada yağda yakılmış pulbiber ile
de servis edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder