BAYANLAR ARADIĞINIZ BÜTÜN LEZZETLİ YEMEK TARİFLERİ BU SİTE DE BULABİLİRSİNİZ.
19 Kasım 2010 Cuma
Lezzet Teknesi
MALZEMELER 10 ADET HALLEY BİSKÜVİ 1 KUTU KREM ŞANTİ 1 SU BARDAĞI SÜT 1 SU BARDAĞI HİNDİSTANCEVİZİ 1 PAKET ÇİKOLATA SOS YAPILIŞI BİSKÜVİLER DÖRDE BÖLÜNÜR.1 SU BARDAĞI SÜTLE KREMŞANTİ ÇIRPILIR.İÇİNE,HİNDİSTANCEVİZİ VE KIRILMIŞ BİSKÜVİLER KONULUP KARIŞTIRILIR.CAM KASEYE ÖNCE STREÇ YERLEŞTİRİLİR, DAHA SONRA BİSKÜVİLER BASTIRILARAK YERLEŞTİRİLEREK BUZDOLABINA KONULUR.YARIM SAAT BEKLETİLİR.ÇİKOLATA SOS TARİFİNE GÖRE PİŞİRİLİP,SERVİS TABAĞINA ÇIKARILAN PASTANIN ÜSTÜNE DÖKÜLÜR.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder