19 Kasım 2010 Cuma

Lezzet Teknesi

MALZEMELER 10 ADET HALLEY BİSKÜVİ 1 KUTU KREM ŞANTİ 1 SU BARDAĞI SÜT 1 SU BARDAĞI HİNDİSTANCEVİZİ 1 PAKET ÇİKOLATA SOS   YAPILIŞI BİSKÜVİLER DÖRDE BÖLÜNÜR.1 SU BARDAĞI SÜTLE KREMŞANTİ ÇIRPILIR.İÇİNE,HİNDİSTANCEVİZİ VE KIRILMIŞ BİSKÜVİLER KONULUP KARIŞTIRILIR.CAM KASEYE  ÖNCE STREÇ YERLEŞTİRİLİR, DAHA SONRA BİSKÜVİLER BASTIRILARAK YERLEŞTİRİLEREK BUZDOLABINA KONULUR.YARIM SAAT BEKLETİLİR.ÇİKOLATA SOS TARİFİNE GÖRE PİŞİRİLİP,SERVİS TABAĞINA ÇIKARILAN PASTANIN ÜSTÜNE DÖKÜLÜR. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder